OVER MIJ

Lees in het kort wat mijn verhaal is.

Mijn verhaal

Mijn naam is Maarten van Putten, ben 23 jaar oud en woonachtig in de gemeente Elburg. Sinds jongs af aan ben ik al breed geïnteresseerd in allerlei verschillende dingen. Ik begon op de basisschool mij al te interesseren in muziek. Zo ben ik begonnen met het leren van het gitaar spelen. Al snel kwam ik er achter dat ik meer wilde in de muziek. Ik kocht mijn eerste kleine mengpaneel en draaide op (kinder)feestjes als DJ de muziek.

Toen ik wat ouder werd, ontwikkelde de technologie zich steeds sneller. Mijn interesse werd gewekt door een (goedkope speelgoed) drone. Ik begon mij hier eens in te verdiepen en had al snel door dat dit wel iets voor mij kon zijn. Het urenlange gestruin op het internet zorgde er voor dat ik steeds meer te weten kwam over drones. Ik begon te beseffen dat ik iets meer wilde hebben dan een goedkope speelgoed drone. Voor mij werd het nu ook belangrijk dat ik er gave beelden mee kon schieten. Uiteindelijk een paar maanden later was het dan zover… Samen met mijn vader kocht ik mijn eerste drone (DJI Phantom 3 Advanced)! Ik begon op een afgelegen plek wat te oefenen met de drone. Al snel kreeg ik door dat ik hier inderdaad hele gave foto’s en video’s mee kon gaan maken. Via de trial-and-error methode probeerde ik veel uit en leerde ik steeds meer over het gebruik van mijn drone.

Jaren later ben ik begonnen aan de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) op Hogeschool Viaa. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen op diverse basisscholen. Hier kreeg ik vaak de mogelijkheid om mijn creativiteit in fotografie en film te gebruiken! Inmiddels ben ik afgestudeerd leerkracht en sta ik met plezier voor groep 6 en 7.

De collectie van mijn beeldmateriaal is allemaal te bewonderen in mijn portfolio!

Maarten van Putten

Een 23-jarige basisschool-leerkracht die geïnteresseerd is in alles, maar voornamelijk in muziek, fotografie en film.